Νέο έγγραφο από τη FIFA για Grexit!

Gazzetta team
Νέο έγγραφο από τη FIFA για Grexit!

bet365

Η FIFA αναμένεται να στείλει νέο έγγραφο στην ΕΠΟ ώστε να την προειδοποιήσει πως αν δεν αλλάξει το νόμο, η Ελλάδα θα αποκλειστεί!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «SportDay», μέχρι την Τετάρτη η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα στείλει έγγραφο με το οποίο θα ενημερώνει για τις προθέσεις της σχετικά με το Grexit, όμως, δείχνει σχεδόν σίγουρο ότι η FIFA θα κάνει την απειλή της πράξη, αν στη μικρή διορία που θα δώσει (αν δώσει) στον Σταύρο Κοντονή, δεν σημειωθεί αλλαγή στο νομοσχέδιο.

Ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού, πάντως, ενημέρωσε και χτες (Δευτέρα) τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο σχετικά με όλα τα θέματα στον αθλητισμό αλλά και το νέο νομοσχέδιο, ενώ σε ερώτηση εκπροσώπων του Τύπου για νέα επαφή με την FIFA, υποστήριξε ότι περιμένει ενημέρωση...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα