Ματς με Παναιγιάλειο και Πανιώνιο οι βετεράνοι του Ολυμπιακού

Ματς με Παναιγιάλειο και Πανιώνιο οι βετεράνοι του Ολυμπιακού

Ματς με Παναιγιάλειο και Πανιώνιο οι βετεράνοι του Ολυμπιακού

bet365

Αρκετά παιχνίδια στην... ατζέντα τους θα έχουν στο προσεχές διάστημα οι παλαίμαχοι άσοι του Ολυμπιακού, που μεταξύ άλλων θα παίξουν και με Παναιγιάλειο και Πανιώνιο.

Στις 18 Μαϊου θα είναι ο επόμενος αγώνας των βετεράνων άσων των Πειραιωτών στο Αίγιο με αντίπαλο τον τοπικό Παναιγιάλειο. Στον προγραμματισμό των παλαίμαχων του Ολυμπιακού -που έχουν Δ.Σ. την Πέμπτη- είναι και ματς με τους βετεράνους του Πανιωνίου αλλά και αναμετρήσεις σε Αγρίνιο και Μυτιλήνη. Κατά τα άλλα οι παλαίμαχοι των πρωταθλητών Ελλάδας παραμένουν στο πλευρό του Γιώργου Δεληκάρη, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο 401 ΓΣΝ. Τα νέα για την υγεία του είναι καλά, καθώς βελτιώνεται συνέχεια και ενώ οι νέες εξετάσεις έφεραν επίσης θετικά μηνύματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα