Ψηφίστηκε επί της αρχής το αθλητικό νομοσχέδιο

Gazzetta team
Ψηφίστηκε επί της αρχής το αθλητικό νομοσχέδιο

bet365

Ψηφίστηκε επί της αρχής το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, με ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι να συμφωνούν, ενώ Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή διαφώνησαν. Παρών από το ΚΚΕ.

Η Νέα Δημοκρατία διαφώνησε με το άρθρο 5 για τη σύνθεση των πειθαρχικών επιτροπών και το άρθρο 15 που αφορά το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ. Το ΚΚΕ δεν συμφωνεί με τους τακτικούς δικαστές θεωρώντας πως αυτό δίνει πολλές αρμοδιότητες στην ΕΠΟ και δεν υπερψήφισε επί της αρχής το νομοσχέδιο. Φυσικά, το να ψηφιστεί επί της αρχής ήταν αναμενόμενο. Θα ακολουθήσει ψήφος κατ' άρθρο, όπου θα τεθούν επί τάπητος και τα «φλέγοντα» άρθρα, με τα οποία δημιουργήθηκε τριβή από τους Ευρωπαίους.

Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με την επιστολή του Ινφαντίνο στην ΕΠΟ, από το υφυπουργείο αναφέρουν ότι ο κύριος Περράκης επικοινώνησε με την UEFA και ισχυρίζονται ότι κατόπιν των εξηγήσεων που δόθηκαν, δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, η οποία περιμένει να λάβει ολόκληρο το νομοσχέδιο στα χέρια της, με τις αλλαγές που έχουν γίνει, προκειμένου να δώσει την τελική της έγκριση πριν την ψηφοφορία κατ' άρθρο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα