Μαρίσα Ράμος στο gazzetta.gr: «Έχει ελπίδες για Ρομπίνιο ο Ολυμπιακός»

Μαρίσα Ράμος στο gazzetta.gr: «Έχει ελπίδες για Ρομπίνιο ο Ολυμπιακός»

Μαρίσα Ράμος στο gazzetta.gr: «Έχει ελπίδες για Ρομπίνιο ο Ολυμπιακός»

bet365

H εκπρόσωπος και δικηγόρος του Ρομπίνιο, Μαρίσα Ράμος μιλάει αποκλειστικά στο gazzetta.gr εκθειάζοντας τον Ολυμπιακό! «Είμαι χαρούμενη που θέλουν τον Ρομπίνιο».

Η Μαρίσα Ράμος αποτελεί την… φωνή του Ρομπίνιο. Η παρουσία της κρίνεται επιβεβλημένη σε κάθε μεταγραφικό ζήτημα που αφορά τον Βραζιλιάνο άσο. Εκείνη ήταν που έδωσε την έγκριση της στον Μίνο Ραϊόλα προκειμένου ο 31χρονος σουπερ σταρ να υπογράψει στη Μίλαν.

Ως εκπρόσωπος αλλά δικηγόρος του άσου της Σάντος θέλησε μέσω του gazzetta.gr να στείλει το δικό της μήνυμα αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ρομπίνιο. Η Μαρίσα Σάντος ξεκαθάρισε πως δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της κάποιος από τον Ολυμπιακό, ωστόσο αποθέωσε τους πρωταθλητές Ελλάδας, δίνοντας τους μεγάλη τύχη σε περίπτωση που επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον τους για τον Ρομπίνιο!

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ξέρω πως ένας μεγάλος σύλλογος, όπως είναι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ρομπίνιο ως ποδοσφαιριστή. Δεν είχα κάποια επαφή (σ.σ.: με τον Ολυμπιακό) αλλά για να απαντήσω στην ερώτηση που μου κάνατε, ένας μεγάλος σύλλογος με τέτοια ιστορία όπως ο Ολυμπιακός πάντα έχει πιθανότητες για να αποκτήσει έναν παίκτη όπως είναι ο Ρομπίνιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα