Λινγκέτι: «Η Ίντερ έκανε κίνηση για Μαζουάκου»

Λινγκέτι: «Η Ίντερ έκανε κίνηση για Μαζουάκου»

bet365

Οι Ιταλοί επαναφέρουν το όνομα του Μαζουάκου για την Ίντερ με συνεργάτη του Ενροτό να αποκαλύπτει κίνησή της για τον παίκτη και να τονίζει πως κοστολογείται 10 - 15 εκατ. ευρώ!

Μιλώντας στο Calciomercato.com o Φρανσίσκο Λινγκέτι, άμεσος συνεργάτης των Ροζέρ και Κριστόφ Ενροτό (σ.σ. που έχουν τα δικαιώματα του Αρτούρ Μαζουάκου) επισήμανε: «Η Ίντερ ενδιαφέρεται για τον παίκτη, από τον Οκτώβρη. Προσωπικά πέρυσι ενημέρωσα κάποιες ιταλικές ομάδες για τον Μαζουάκου αλλά δεν έδειξαν το ανάλογο ενδιαφέρον. Τώρα κατάλαβαν πως έχασαν μία πολύ σημαντική ευκαιρία.

Πλέον, μετά και την τρέχουσα περίοδο, η αξία του παίκτη είναι 30 φορές υψηλότερη. Κυμαίνεται κάπου ανάμεσα στα 10 με 15 εκ. ευρώ. Τόσο κοστολογείται. Η Ίντερ έκανε την κίνησή της και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Μαζουάκου. Έκανε σπουδαίο Champions League και πέτυχε και ένα γκολ. Αγωνίζεται σε έναν σπουδαίο σύλλογο, όπως ο Ολυμπιακός. Είναι δεδομένα έτοιμος για το βήμα στην Ιταλία, αλλά στην πραγματικότητα ήταν και νωρίτερα.

Πάντως πρόσφατα υπέγραψε επέκταση και αναπροσαρμογή συμβολαίου και είναι πολύ καλά στην Αθήνα». Οι Ιταλοί βέβαια βάζουν ξανά στο κόλπο για τον Μαζουάκου και τον Μίνο Ραϊόλα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα