«Να φέρουμε τον Ηρακλή εκεί που ήταν»

«Να φέρουμε τον Ηρακλή εκεί που ήταν»

Gazzetta team
«Να φέρουμε τον Ηρακλή εκεί που ήταν»

bet365

Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος μίλησε για τις φιλοδοξίες του Ηρακλή να επιστρέψει εκεί που ήταν και την διάθεση που δείχνει ο Σπύρος Παπαθανασάκης για την ομάδα.

Ο νέος γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής μίλησε στο Metropolis 95,5:

Για την πορεία του Ηρακλή στα playoffs: «Ο Ηρακλής είναι πολύ καλή ομάδα και αυτό δείχνει και στα playoffs. Είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων και δικαιώνει ό,τι έδειξε σε όλη τη σεζόν. Ο Ηρακλής έχει τη δυναμική, τη φανέλα, την αύρα μιας μεγάλης ομάδας και σε αναμετρήσεις με ομάδες υποδεέστερες σε αυτά τα στοιχεία το νιώθουν και οι παίκτες αυτό. Ο Ηρακλής έδειξε ότι διαχειρίζεται με αυτόν τον τρόπο όλα τα παιχνίδια».

Για το κλίμα στα γραφεία: «Εμείς είμαστε εδώ για να εξυπηρετούμε την ομάδα και να μας δίνει τις χαρές στον αγωνιστικό χώρο. Η έλευση του κ. Παπαθανασάκη άλλαξε σε μεγάλο βαθμό την πορεία του Ηρακλή και αυτό φαίνεται παντού».

Για τα καλά λόγια του Δημήτρη Ελευθερόπουλου: «Είναι η δεύτερη φορά που ο κ. Ελευθερόπουλος μιλάει με κολακευτικό λόγια για τον Ηρακλή και αυτό εμάς μας τιμά γιατί αναγνωρίζει την προσπάθειά μας. Είναι κάτι ευχάριστο αυτό. Ευχόμαστε κι εμείς ό,τι καλύτερο στον ίδιο. Ο Ηρακλής θα συνεχίσει το ίδιο δυνατά όπως ξεκίνησε για να πάρει το εισιτήριο για τη Superleague».

Για την ένταση με τους φίλους του Ηρακλή: «Ήταν περιορισμένης έκτασης και δεν υπήρχε κάτι σοβαρό, οι οπαδοί του Ηρακλή είναι κοντά στην ομάδα σε κάθε παιχνίδι και τον ευχαριστούμε για τη στήριξη όλο το χρόνο».

Για τις προτεραιότητες της επόμενης σεζόν: «Για τις υποδομές η παρουσία του κ. Σεντελίδη και του κ. Κωφίδη ως διευθυντή των ακαδημιών αλλά και η ύπαρξη του γηπέδου της Μίκρας είναι όπλα του Ηρακλή. Οι ακαδημίες έδωσαν παίκτες και αυτό θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, γιατί είναι ένα κομμάτι που θα προσφέρει πολλά. Στο κομμάτι της επόμενης σεζόν ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός διότι τα playoffs τελειώνουν αργά. Οπότε με γνώμονα την πορεία της ομάδας για τη Superleague θέλουμε να φέρουμε τον Ηρακλή εκεί που ήταν κάποτε, να έχει την εικόνα και την οργάνωση μιας ομάδας που ανήκει σε υψηλό επίπεδο. Το γήπεδο δεν είναι αυτή τη στιγμή προτεραιότητα, θα πρέπει να προχωρήσουν άλλα ζητήματα και μετά θα δούμε τη βούληση του κ. Παπαθανασάκη. Υπάρχουν κάποια ζητήματα, είναι σε παγιωμένη κατάσταση κάποια προβλήματα αυτή τη στιγμή λόγω Ερασιτέχνη και προς στιγμή δε θα μας απασχολήσει το θέμα του γηπέδου».

Για τον Παπαθανασάκη: «Ο κ. Παπαθανασάκης είναι από το πρωί στα γραφεία, είναι ενθουσιασμένος από την ομάδα, θέλει να κάνει πολλά πράγματα στον Ηρακλή, ζει με έντονο τρόπο την προσπάθεια που γίνεται και θεωρώ ότι θα συνεχίσουμε δυνατά για να μπορέσουμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα στον Ηρακλή. Θέλουμε να γίνεται ένα βήμα κάθε φορά. Θέλουμε να έχουμε στο γήπεδο την καταπληκτική εικόνα που είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια και η ομάδα να παίζει στη Superleague».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα