Eλεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους Σπανός και Αγγελόπουλος (vids)

Eλεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους Σπανός και Αγγελόπουλος (vids)

bet365

Ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Αγγελόπουλος απολογήθηκαν στον ειδικό ανακριτή και δεν τους επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος. Το gazzetta.gr ήταν στην Ευελπίδων!

Στο γραφείο του ανακριτή παρουσιάστηκε ο παίκτης της ομάδας Πίτου Γκαρσία, ο οποίος είχε κληθεί ως μάρτυρας στην υπόθεση. Δεν έμεινε πολύ ώρα μέσα κι αφού μίλησε στον Γιώργο Ανδρεάδη, αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις. Επίσης πιο πρωϊ είχε πάει ο βοηθός του Σα Πίντο, Σωτήρης Ρούσσης, ο οποίος ήρθε να καταθέσει υπέρ των κατηγορούμενων Σπανού και Αγγελόπουλου.

Ακολούθησε ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος, που είναι και αυτός κατηγορούμενος στην υπόθεση για τον ίδιο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Να θυμίσουμε ότι ο Πίτου Γκαρσία, ο Κατσουράνης, ο Ναπολεόνι και ο Κυβρακίδης δεν είχαν ξεκινήσει στο ματς του Καραϊσκάκη και σύμφωνα με την κατάθεση του Τάκη Φύσσα, ο Σα Πίντο δεν τους έβαλε να παίξουν ύστερα από εντολή των παραγόντων του Ατρομήτου.

Η ώρα του Γιώργου Σπανού

Ηταν 10.45 όταν στην Ευελπίδων έκανε την εμφάνιση του και ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός που κατηγορείται για δωροδοκία και δωροληψία, για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Συνήγορος του είναι ο Γιάννης Ηρειώτης, πρώην μέλος του Δ. Σ. του Παναθηναϊκού. Η κατάθεση του παράγοντα της αθηναϊκής ομάδας, ξεκίνησε μετά τις 11.30. Στις 13.40 οι δύο κατηγορούμενοι αποχώρησαν από την Ευελπίδων, χωρίς να τους έχει επιβληθεί κάποιος περιοριστικός όρος, σύμφωνα με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά ως τώρα στην υπόθεση και ικανοποίησε τους δύο άνδρες. «Μετά από απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα δεν επιβλήθηκε στους δύο κατηγορούμενους κανένας περιοριστικός όρος αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς κάποιο περιοριστικό όρο», ανέφερε στο gazzetta.gr ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης αντιπρόεδρος και δικηγόρος των Περιστεριωτών.

Μάλιστα, η πλευρά του Ατρόμητου παρουσίασε και επιστολή του πρώην τεχνικού της ομάδας, Ρικάρντο Σα Πίντο, με την οποία αναφέρει ότι δεν υπάρχει κάτι το επιλήψιμο για την εν λόγω αναμέτρηση. Όπως ήταν λογικό τόσο ο Γιώργος Σπανός όσο και ο Γιάννης Αγγελόπουλος αποχώρησαν απόλυτα ικανοποιημένοι με την εξέλιξη αυτή αισθανόμενοι δικαιωμένοι για την απόφαση.

Μάλιστα ο Γιώργος Σπανός υπέβαλε μήνυση στον Τάκη Φύσσα, για την κατάθεση του αυτή!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα