Νομπόα: «Αυτό που μετράει είναι η νίκη»

Νομπόα: «Αυτό που μετράει είναι η νίκη»

Νομπόα: «Αυτό που μετράει είναι η νίκη»

bet365

Ο Κριστιάν Νομπόα με δηλώσεις αναφέρθηκε στο περιστατικό που σημειώθηκε την ώρα της αλλαγής του. Ο διεθνής μέσος από το Εκουαδόρ σχολίασε την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, αλλά και τα παιχνίδια που έρχονται.

Ο έμπειρος μέσος του Δικεφάλου αρχικά αναφέρθηκε για το τι συνέβη κάτι τη στιγμή της αλλαγής του.
«Όχι, δεν υπήρχε κανένα θέμα. Απλά, ζήτησα να πάω να κάνω μπάνιο κατ' ευθείαν, αυτό είναι όλο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, κανένα πρόβλημα».

Σε τι σημείο βρίσκεται το θέμα της παρουσίας σου στα play offs;
«Δεν έχω ακόμα απάντηση. Έχουμε ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις, διότι και εγώ θέλω να ξέρω αν θα μπορώ να μείνω στην ομάδα για περισσότερα από δυο παιχνίδια στη διαδικασία των play offs. Ελπίζω Στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας να έχει ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα. Όλοι θέλουμε το ίδιο. Τη καλύτερη λύση για όλους. Για μένα, την εθνική και τον ΠΑΟΚ».

Τι κρατάτε από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό;
«Το ζητούμενο για μας είναι οι νίκες. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Δε ξέρω αν το πετύχαμε, αλλά αυτό που μετράει για μας, είναι η νίκη. Αυτή τη στιγμή, το σημαντικότερο για μας είναι οι νίκες, και προσπαθούμε να φτάνουμε σε αυτές παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα».

Η ομάδα οπισθοχωρούσε όσο κυλούσαν τα λεπτά. Είναι θέμα φυσικής κατάστασης;
«Δε νιώθω ότι χάνουμε δυνάμεις προς το τέλος. Εγώ δε νιώθω έτσι και βλέπω το ίδιο και για τους συμπαίκτες μου. Ρωτήστε και τον προπονητή που γνωρίζει περισσότερα πάνω σε αυτό το θέμα. Εγώ πάντως, ένιωθα μια χαρά και στο δεύτερο ημίχρονο».

Μπορεί η ομάδα να τα καταφέρει στα play offs με ή χωρίς εσένα;
«Τα play offs είναι μια εντελώς διαφορετική και ιδιαίτερη κατάσταση καθώς είναι σύντομα και μιλάμε για ομάδες που παίζουν τους κόπους μιας χρονιάς. Θεωρώ ότι μπορούνε να πάρουμε τη πρώτη θέση. Γι' αυτό προετοιμάζεται η ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Για παιχνίδια που όλοι ξέρουν ότι και το παραμικρό λάθος μετράει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα