Αναστασίου: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Αναστασίου: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Gazzetta team
Αναστασίου: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου ανέλαβε την ευθύνη για το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα και τόνισε ότι το «τριφύλλι» βασίζεται στο σύνολο.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με την Κέρκυρα: «Προτελευταίο παιχνίδι της σεζόν, τελευταίο για εμάς εκτός έδρας θέλαμε να κλείσουμε με καλή εμφάνιση και νίκη. Πιστεύω ότι σαν παιχνίδι το ελέγξαμε δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα. Μόνο από λάθη δικά μας δημιουργούσε η Κέρκυρα κάποιες προϋποθέσεις και πιστεύω ότι δικαίως βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ γιατί ελέγχαμε το παιχνίδι. Και ξαφνικά χωρίς λόγο νομίζω, γιατί κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο μπορώ να καταλάβω, αλλά δυστυχώς την αντίδραση των παικτών μου δεν μπόρεσα να την καταλάβω, ο Χαβίτο έκανε μια κούρσα 60-70 μέτρα και δεν βρέθηκε ένας παίκτης δικό μας να τον σταματήσει.

Προσπαθήσαμε να επανέλθουμε. Η Κέρκυρα με τον βαθμό έμενε στην κατηγορία και κατεβάλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσουν αυτό το αποτέλεσμα. Ο Πράνιτς ζήτησε αλλαγή γιατί είχε πρόβλημα με το γόνατο και στο τέλος δοκιμάσαμε κάποια παιδιά τον Μπερίσα και τον Ντίνα για να δούμε και να ξέρουμε σε τι υλικό υπολογίζουμε ενόψει των πλέι οφ γιατί θα είναι μια δύσκολη διαδικασία για εμάς. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για το αποτέλεσμα. Για εμάς τώρα όλη η προσοχή στρέφεται στο ματς με τα Γιάννινα ώστε να κλείσουμε καλά τη σεζόν».

Ήταν δύσκολο να παρατάξετε μια ιδανική ενδεκάδα λόγω των πολλών απουσιών που είχατε;

«Δύσκολο φάνταζε για εσάς ίσως για εμένα όχι. Και νομίζω ότι μέσα στο γήπεδο φάνηκε ότι δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα στην ομάδα της Κέρκυρας με την κυκλοφορία μας και την διαρκή κίνηση και το παιχνίδι μας ανάμεσα στις γραμμές. Απλά μας έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα, τελική φάση για να βάλουμε και δεύτερο και τρίτο γκολ και εκεί νομίζω ότι θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που βασίζεται στο σύνολο και όχι σε έναν ή δυο παίκτες. Οπότε για εμάς αυτό είναι που έχει σημασία και αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα