Παράπονα Πανιωνίου για Ζαχαριάδη

Παράπονα Πανιωνίου για Ζαχαριάδη

bet365

Στον Πανιώνιο έχουν σοβαρά παράπονα για την διαιτησία του Ζαχαριάδη και επικεντρώνονται σε ένα πέναλτι που τονίζουν ότι δεν τους δόθηκε και σε ένα οφσάιντ που δεν έπρεπε να δοθεί.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου είχαν πολλά και σοβαρά παράπονα από την διαιτησία του Ζαχαριάδη. Οι «κυανέρυθροι» θεωρούν πως με τις αποφάσεις του ο... άρχοντας του αγώνα αδίκησε την ομάδα τους. Οι Νέο Σμυρνιώτες επικεντρώνονται σε δύο φάσεις που πιστεύουν πως θα είχαν αλλάξει την εικόνα του αγώνα αν είχαν σφυριχτεί οι παραβάσεις.

Η πρώτη φάση για την οποία διαμαρτύρονται είναι η ανατροπή του Μπουμάλ στο πρώτο ημίχρονο, που θα μπορούσε να είχε καταλογιστεί πέναλτι, ενώ η δεύτερη είναι στην επανάληψη όταν ο Φούντας κόπηκε με ανύπαρκτο οφσάιντ την στιγμή που έβγαινε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που την φετινή σεζόν η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη αδικείται από τις αποφάσεις των διαιτητών. Αποφάσεις που έχουν κοστίσει πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει ο Πανιώνιος για να μείνει στην κατηγορία.

Στην Πλατεία ωστόσο ξεκαθαρίζουν πως παρά την κατάφωρη αδικία σε βάρος τους, δεν το βάζουν κάτω και επικεντρώνονται στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όντας σίγουροι πως θα καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα