Απαγόρευση να διαιτητεύουν σε Ιωαννίδη, Κάμπαξη και Αμπάρκιολη

Απαγόρευση να διαιτητεύουν σε Ιωαννίδη, Κάμπαξη και Αμπάρκιολη

bet365

Νέα απόφαση - βόμβα του ανακριτή καθώς απαγορεύει στους διαιτητές Ιωαννίδη, Κάμπαξη και Αμπάρκιολη να σφυρίξουν μέχρι την δίκη! Το gazzetta.gr ήταν στην Ευελπίδων. Τι δήλωσε ο δικηγόρος τους.

Ο ειδικός ανακριτής κατά της διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης περίμενε νέα άτομα για να απολογηθούν. Ο πρώτος που παρουσιάστηκε στην Ευελπίδων ήταν ο διαιτητής Κώστας Ιωαννίδης λίγο μετά τις 9:30.

Ο ρέφερι της Σούπερ Λίγκας που κατηγορείται για δωροδοκία - δωροληψία για το Καλλιθέα - Παναχαϊκή της περιόδου 2011-12, είχε πάρει προθεσμία για σήμερα και πλέον θα πει τι ξέρει, σχετικά με όσα κατηγορείται. Αφού απολογήθηκε για μία ώρα, βγαίνοντας είπε: «Δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις στον κύριο Ανδρεάδη, και είχαμε μια πολύ καλή συζήτηση, σε ανθρώπινο επίπεδο. Είπα την πορεία μου, ποιος είμαι και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και θα περιμένουμε».

Επόμενος που μπήκε στο γραφείο του Ανδρεάδη ήταν ο διαιτητής Κάμπαξης που κατηγορείται για το Λεβαδειακός - Παναιτωλικός 2-1, ο οποίος έμεινε και αυτός περίπου μία ώρα και μετά αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις. Μετά μπήκε στο γραφείο ο Αμπάρκιολης που κατηγορείται για το ματς της Παναχαϊκής με τον Πλατανιά, αλλά και για το παιχνίδι Απόλλων - Πανιώνιος...

Κρεμάνε μέχρι νεωτέρας την σφυρίχτρα!

Η απολογία και των τριών ολοκληρώθηκε και μετά πήγαν όλοι τους στο γραφείο του εισαγγελέα, για να δουν τι θα αποφασίσει για το μέλλον τους! Και η απόφαση είναι καταπέλτης καθώς τους απαγόρεψε σε συμφωναία με τον ανακριτή, να διαιτητεύουν σε επίσημο ματς μέχρι να γίνει η δίκη, γεγονός που σημαίνει ότι μέχρι νεωτέρας κρεμάνε τις σφυρίχτρες τους!

Αντιθέτως ο ειδικός ανακριτής συζητώντας με τον εισαγγελέα αποφάσισε να μης τους επιβάλλει περιορισμό για άλλη αθλητική δραστηριότητα, παρά μόνο για τη διαιτησία!

Τι δήλωσε ο δικηγόρος τους Αντώνης Ανούστης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα