Θλαστικό τραύμα κι ελαφρά διάσειση ο Γκορκς

Νίκος Τσιώκος
Θλαστικό τραύμα κι ελαφρά διάσειση ο Γκορκς

bet365

Θλαστικό τραύμα κεφαλής κι ελαφρά διάσειση υπέστη ο Γκορκς, όπως έδειξαν οι εξετάσεις που υποβλήθηκε στο νοσοκομείο. Άλλοι έξι τραυματίες στον Εργοτέλη.

Στο νοσοκομείο διανυκτέρευσε τη Δευτέρα (27/4) ο Κάσπαρς Γκορκς, μετά το χτύπημα στο κεφάλι στη φάση με τον Μαρκόφσκι στο 4' του ματς με την Κέρκυρα. Όπως γράψαμε και χθες, ο Λετονός στόπερ τη γλίτωσε με έξι ράμματα στο κεφάλι όντας καλά στην υγεία του, ενώ οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλαστικό τραύμα κεφαλής κι ελαφρά διάσειση.

Όπως ήταν λογικό, απείχε από τη σημερινή προπόνηση και θα μείνει γι' αρκετό χρονικό διάστημα εκτός δράσης. Ωστόσο, δεν ήταν ο μοναδικός που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τους Φαίκες, με τον Εργοτέλη να θυμίζει σήμερα... νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, άλλοι έξι ποδοσφαιριστές απέκτησαν προβλήματα τραυματισμών και έκαναν θεραπεία στη σημερινή προπόνηση.

Ο λόγος για τους Τζανακάκη (θλάση στον δικέφαλο), Κοζορώνη (ενοχλήσεις στον δικέφαλο), Καλέ (διάστρεμμα), Ολαϊτάν (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), Λυκογιάννη (αιμάτωμα στο κουτουπιέ) και Γκέντσογλου (αιμάτωμα ποδοκνημικής). Από τη μεριά του, ο Μπουρσέλης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, αυτό έγινε στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρήτιου και περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν χθες και συνδυαστικές ασκήσεις και σουτ για τους υπόλοιπους. Έτσι, η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» του Ηρακλείου για το ματς της 33ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες θα ξεκινήσει το απόγευμα της Πέμπτης (30/4), καθώς για την Τετάρτη (29/4) δόθηκε ρεπό από τον Γιάννη Ταουσιάνη.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η απογοήτευση στο... στρατόπεδο του Εργοτέλη είναι μεγάλη, μετά τον οριστικό υποβιβασμό στη Football League, τη στιγμή που δεν αποκλείεται η επόμενη μέρα να τον βρει ακόμα και στη Γ' Εθνική, όπως δήλωσε νωρίτερα στο gazzetta.gr κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στις επόμενες 10-15 ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα