Δύσκολα θα προχωρήσει του Ανδρεόπουλου στον Παναιτωλικό

Νίκος Μαρούδας
Δύσκολα θα προχωρήσει του Ανδρεόπουλου στον Παναιτωλικό

bet365

Ο Παναιτωλικός κατέθεσε τελικά επίσημη πρόταση στη Κέρκυρα για τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο, η οποία ωστόσο σε πρώτη φάση φαίνεται να μην ικανοποιεί τους «Φαίακες», που όμως κρατούν ανοιχτό το θέμα...

Σε ένα από τα πιο... hot ονόματα της ελληνικής αγοράς εξελίσσεται όπως φαίνεται ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος. Ο αμυντικός μέσος της Κέρκυρας, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, με τον Παναιτωλικό να είναι μία από αυτές και μάλιστα η μοναδική, για την ώρα, που κατέθεσε και επίσημη πρόταση στην ΠΑΕ Κέρκυρα.

Το gazzetta.gr, ήταν εκείνο που σας είχε ενημερώσει πρώτο για το ενδιαφέρον από το Αγρίνιο για τον Ανδρεόπουλο και την επίσημη πρόταση που αναμενόταν να φτάσει στα γραφεία της Κέρκυρας. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες λοιπόν, αυτή έφτασε με τους «Φαίακες» ωστόσο να μην μένουν και τόσο ικανοποιημένοι...

Οι πληροφορίες από το νησί, αναφέρουν πως η πρόταση είχε υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, αλλά το ποσό αγοράς που πρότεινε ο Παναιτωλικός για τον ποδοσφαιριστή φαίνεται να μην ικανοποιεί σε πρώτη φάση την διοίκηση της Κέρκυρας. Το θέμα δείχνει πως θα έχει αρνητική εξέλιξη για τον Παναιτωλικό, όμως από τους «Φαίακες» δεν το κλείνουν τελείως και το συντηρούν, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει αντιπρόταση και να έχουμε συνέχεια στην υπόθεση αυτή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα