Ανανέωσαν και οι Ζορμπάς, Βενέτης στη Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Ανανέωσαν και οι Ζορμπάς, Βενέτης στη Κέρκυρα

bet365

Ανανεώσεων συνέχεια στη Κέρκυρα, η οποία ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τους Παναγιώτη Ζορμπά και Τάσο Βενέτη για ακόμα δύο χρόνια.

Ακόμα δύο ανανεώσεις στη Κέρκυρα, που ανακοίνωσε την επέκταση στα συμβόλαια των Παναγιώτη Ζορμπά και Τάσο Βενέτη. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν έρθει σε συμφωνία με την ομάδα εδώ και μερικές μέρες για ανανέωση μέχρι το καλοκαίρι του 2017, ωστόσο το γεγονός πως η σωτηρία επισημοποιήθηκε ουσιαστικά την Δευτέρα είχε «παγώσει» οποιοδήποτε άλλο θέμα στην ομάδα.

Πλέον και αφού άπαντες ηρέμησαν, μπήκαν μπροστά τόσο οι υπόλοιπες ανανεώσεις, όσο και το μεταγραφικό πλάνο ενόψει της νέας σεζόν. Μετά λοιπόν τους Ντιμιτρόφσκι, Σιόντη, Κουτζαβασίλη και Κόντο, οι Ζορμπάς και Βενέτης ανανέωσαν επίσης την συνεργασία τους με τους «Φαίακες» μέχρι το 2017.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, την επέκταση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, Τάσο Βενέτη και Παναγιώτη Ζορμπά έως τις 30/6/2017».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα