Ριμπέιρο: «Εξαιρετική προοπτική ο Ολυμπιακός»!

Ριμπέιρο: «Εξαιρετική προοπτική ο Ολυμπιακός»!

Ριμπέιρο: «Εξαιρετική προοπτική ο Ολυμπιακός»!

bet365

Ο ατζέντης του Άλεξ μιλάει στο Gazzetta.gr για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον πελάτη του και τον Βίτορ Περέιρα!

O Χοακίμ Ριμπέιρο που νωρίτερα είχε κάνει δηλώσεις στους Πορτογάλους μίλησε στο Gazzetta.gr για τον εξτρέμ της Γκιμαράες που απασχολεί και τον Ολυμπιακό. Με την περίπτωση του παίκτη ασχολούνται και αγγλικές, ισπανικές και γαλλικές ομάδες. «Έχουμε ακούσει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Άλεξ. Όμως δεν έχουμε κάτι το επίσημο να πούμε αυτήν την στιγμή. Για τον παίκτη ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες. Αυτή είναι η πραγματικότητα την δεδομένη στιγμή», τόνισε σχετικά.

Πως όμως αντιμετωπίζει η πλευρά του παίκτη της πορτογαλικής ομάδας την προοπτική των πρωταθλητών Ελλάδας: «Κοιτάξτε δεν γνωρίζω εάν ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει με την Γκιμαράες. Μπορεί να έχει συμβεί αυτό, μπορεί όμως και όχι. Ο Ολυμπιακός είναι μία εξαιρετική προοπτική για τον Άλεξ. Έχει επίσης έναν πολύ καλό τεχνικό. Έναν εξαιρετικό Πορτογάλο προπονητή, τον Βίτορ Περέιρα, που ξέρω το πόσο πολύ εκτιμάει τον Άλεξ και ότι τον ξέρει πολύ καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα