Εσύ δεν θα πάρεις μέρος στο Gollissimo; (pics)

Εσύ δεν θα πάρεις μέρος στο Gollissimo; (pics)

Εσύ δεν θα πάρεις μέρος στο Gollissimo; (pics)

bet365

Η ακαδημία της Γιουβέντους στην Ελλάδα προσκαλεί όλους τους μικρούς ποδοσφαιρόφιλους (ηλικίας 7-10 ετών) στο καθιερωμένο τουρνουά δεξιοτήτων, που φέτος θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Μαϊου στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα στην Παλλήνη.

Η αντίστροφη μέτρηση για το εφετινό Gollissimo πλησιάζει προς το τέλος της καθώς το μεγάλο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (10/05), στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα στην Παλλήνη. Η ακαδημία της “γηραιάς κυρίας” στην Ελλάδα, θα υποδεχθεί – χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση – όλους τους μικρούς φίλους (7-10 ετών) της “ασπρόμαυρης θεάς”, που θέλουν να συνδυάσουν τη διασκέδαση και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ποδόσφαιρο, παίρνοντας μέρος σε ασκήσεις δεξιοτήτων.

Τι είναι το Gollisimo

Πρόκειται για μία ποδοσφαιρική καινοτομία που διοργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά και εισάγει τους νεαρούς φίλους στην “μαγεία” του αθλήματος και στα μυστικά της Γιουβέντους! Απευθύνεται σε μικρές ηλικίες, προσεγγίζοντας τη χαρά που προσφέρει το δημοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο, μέσα από την διασκέδαση! Μέσα από μελετημένες ασκήσεις και ένα σωστά δομημένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, τα παιδιά προσεγγίζουν τη φιλοσοφία της Juventus, συμμετέχουν σε νέα παιχνίδια, δοκιμάζοντας παράλληλα τις δυνατότητές τους, αλλά πάνω απ' όλα διασκεδάζουν με το μοναδικό τρόπο της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Η τεχνοτροπία και σε ποιους απευθύνεται

Οι συμμετέχοντες θα “τεστάρουν” τις δυνάμεις τους και θα υποβληθούν σε έλεγχο δεξιοτήτων. Πέρα από την διασκέδαση, ο στόχος του τουρνουά είναι η επιλογή ταλαντούχων νεαρών παικτών, έτσι ώστε να συμπληρωθούν οι θέσεις για τις υποτροφίες του Summer Camp της Juventus Athens Academy. Οι πόρτες είναι ανοικτές για όλους και όσα παιδιά συμμετάσχουν, θα περάσουν ένα αξέχαστο πρωϊνό παίζοντας ποδόσφαιρο, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των προπονητών της ακαδημίας. Ιταλοί και Έλληνες πτυχιούχοι προπονητές, από το πρότυπο κέντρο ποδοσφαιρικών σπουδών του Τορίνο, μεταφέρουν τις γνώσεις του και μεταλαμπαδεύουν το μοναδικό μοντέλο εκπαίδευσης της Juve, στους νεαρούς λάτρεις της μπάλας και τους αξιολογούν και βαθμολογούν τις επιδόσεις τους σε μία μέρα γεμάτη ποδοσφαιρική ένταση.

(Υ.Γ.1): Για λεπτομέρειες και πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Juventus Soccer Schools (τηλ. 210-6030411, κιν. 6973-300306, fax: 210-6030570, email: [email protected]) στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα στην Παλλήνη.

(Υ.Γ.2): Σ' αυτό το link μπορεί να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής για το Gollissimo 2015, που απευθύνεται σε παιδιά γεννημένα από το 2005 έως και το 2008.

 

Τελευταία Νέα