Αλλάζει το καλοκαίρι ο Παναιτωλικός

Θοδωρής Βασίλης
Αλλάζει το καλοκαίρι ο Παναιτωλικός

bet365

Στον Παναιτωλικό φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν με αρκετούς παίκτες να ετοιμάζονται να αποχωρήσουν.

Ήδη ο Νίκο Μαρτίνες ετοιμάζει βαλίτσες για το λιμάνι και τον Ολυμπιακό, μία μεταγραφή που ανακοίνωσε και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας.

Εκτός από τον Μαρτίνες την πόρτα της εξόδου αναμένεται να δει ο Λάζαρ ο οποίος ήρθε στο Αγρίνιο τον Ιανουάριο με εξάμηνο συμβόλαιο και δεν πρόκειται να του προσφερθεί νέο.

Επίσης, ο Σκαραμοτσίνο παρότι ξεκίνησε δυναμικά στην πορεία η απόδοσή του έπεσε και αναμένεται να επιστρέψει στην Ομόνοια στην οποία ανήκει.

Τέλος, υπάρχουν και οι Γοδόι και Βιγιαφάνες με τον πρώτο να μένει ελεύθερος με τον Παναιτωλικό να του έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης, ενώ ο δεύτερος ήταν από τους καλύτερους την φετινή σεζόν και δεν αποκλείεται να έρθει πρόταση για την απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα