Μπέος: «Σύστημα στα μέτρα του Ολυμπιακού»

Μπέος: «Σύστημα στα μέτρα του Ολυμπιακού»

Gazzetta team
Μπέος: «Σύστημα στα μέτρα του Ολυμπιακού»

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι ωφελημένος από τη δόμηση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, σύμφωνα με τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος τόνισε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο δήμαρχος Βόλου φιλοξενήθηκε στη «Δίκη στο ΣΚΑΪ», όπου αναφέρθηκε για τη σχέση του με το Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας: «Σταμάτησα να του λέω καλημέρα από τη στιγμή που αποφάσισε να γίνει φίλος με τον Κούγια. Δεν θέλω να έχω σχέση μαζί του».

Ακόμη, πρόσθεσε: «Όπως είναι δομημένο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και μιλάμε για το αυτοδιοίκητο, ποιος ωφελείται; Αυτό το σύστημα είναι στα μέτρα του Ολυμπιακού. Δίνεται η ευκαιρία στην σημερινή κυβέρνηση να αλλάξει τα πράγματα χωρίς να αποκλειστούν οι ομάδες. Θα βρεθεί η λύση να φύγουν αυτοί οι κοπρίτες από την ΕΠΟ. Αυτά που γίνονται τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν έχουν ξαναγίνει. Όλοι θα πρέπει να συμφωνήσουν ότι υπάρχει ένα σύστημα με... περίεργη προστασία στον Ολυμπιακό, την οποία δεν χρειάζεται και το ξέρει όλη η Ελλάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα