Επίσημα στη Ντιναμό ο Σίλντενφελντ (pic)

Επίσημα στη Ντιναμό ο Σίλντενφελντ (pic)

Gazzetta team
Επίσημα στη Ντιναμό ο Σίλντενφελντ (pic)

bet365

Παίκτης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα είναι από το ερχόμενο καλοκαίρι, οριστικά πλέον ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, αφού η κροατική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του.

«Η Ντιναμό ανακοινώνει περήφανα ότι στην ομάδα επιστρέφει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ!» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του κροατικού κλαμπ, προσθέτοντας ότι ο διεθνής αμυντικός θα μετακομίσει στο Ζάγκρεμπ το ερχόμενο καλοκαίρι και πως η συμφωνία είναι τριετούς διάρκειας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που ήρθαν τα πράγματα. Μετά από μεγάλες διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Ντιναμό, ήξερα αμέσως ότι ήθελα να επιστρέψω και συμφώνησα γρήγορα. Ξέρω πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Ντιναμό, έχω ξαναπαίξει στο ''Μαξιμίρ'', αλλά τώρα έχω μεγάλη εμπειρία και είμαι καλύτερος παίκτης, που έχει ακόμη πολλά να δώσει. Ανυπομονώ για το καλοκαίρι, την προετοιμασία και την νέα πρόκληση. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολύ χαρούμενους τους φιλάθλους μας» δήλωσε ο έμπειρος στόπερ μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Δηλώσεις για τη μεταγραφή του Σίλντενφελντ έκανε και ο προπονητής Ζόραν Μάμιτς, σημειώνοντας: «Ο Σίλντενφελντ είναι ένας έμπειρος στόπερ που είναι γνωστός στο ευρύ κοινό και έχει ήδη παίξει στο παρελθόν για τη Ντιναμό. Είμαι χαρούμενος που θα τον έχουμε πάλι στο κλαμπ το καλοκαίρι. Το παιχνίδι του θα μας βοηθήσει να φέρουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και η συμπεριφορά του στα αποδυτήρια και εκτός του αγωνιστικού χώρου θα είναι παράδειγμα για τους νέους παίκτες που έχουμε. Έχοντας μιλήσει μαζί του ξέρω ότι δεν του λείπει το κίνητρο, ανυπομονεί για την προπόνηση και τα παιχνίδια και με αυτήν την νοοτροπία θα είναι η σωστή λύση. Ξέρουμε πόσο πολύ ήθελε να γυρίσει στο Ζάγκρεμπ και είμαστε χαρούμενοι που ο ''Σίφο'' είναι πάλι μέλος της οικογένειάς μας!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα