Συνεχίζει με Παράσχο ο Πλατανιάς

Δημήτρης Τομαράς
Συνεχίζει με Παράσχο ο Πλατανιάς

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος θα βρίσκεται στον πάγκο του Πλατανιά και την επόμενη σεζόν με τους ιθύνοντες της ομάδας να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από το έργο του. Ποιό το μεταγραφικό πλάνο.

O έμπειρος τεχνικός έχει ήδη συμφωνήσει για νέο ετήσιο συμβόλαιο και μένει να... σφραγιστεί η παραμονή των Χανιωτών προκειμένου να είναι και του χρόνου στον σύλλογο. Ο Γιώργος Παράσχος απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης και εκτίμησης του Πλατανιά και όπως σας είχαμε γράψει και στο παρελθόν από την στιγμή που η ομάδα θα σωθεί οριστικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην κλείσει και για του χρόνου. Έτσι θα συμπληρώσει αισίως 1,5 έτος στα Χανιά. Η διαφορά είναι πως το συμβόλαιο τελικώς δεν θα είναι διετές.

Κατά τα άλλα όμως ο Παράσχος έχοντας κάνει ήδη τις σχετικές εισηγήσεις περιμένει αλλαγές στο ρόστερ. Ο Πλατανιάς ψάχνει για επιθετικογενείς παίκτες (σ.σ. έναν φορ και δύο εξτρέμ), ένα καλό δεκάρι που να αποτελέσει τον νέο ηγέτη της ομάδας και έναν στόπερ. Σύνολο πέντε παίκτες. Η βασική του στόχευση θα είναι από την ελληνική αγορά αλλά ως προς τον παίκτη που θα είναι σε θέση να κάνει την διαφορά η έρευνα θα γίνει στο εξωτερικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα