To... story με τα δύο επίμαχα πανό στη Νέα Σμύρνη

Δημήτρης Τομαράς
To... story με τα δύο επίμαχα πανό στη Νέα Σμύρνη

bet365

Δύο πανό με υβριστικό περιεχόμενο για τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του ήταν αυτά που άναψαν... φωτιά και επέφεραν την αντίδραση του Σάββα Θεοδωρίδη και των ανθρώπων των πρωταθλητών.

Τα δύο πανό αναρτήθηκαν μπροστά στην Θύρα των οργανωμένων του Πανιωνίου και είχαν ως αποδέκτες τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και τον σύλλογο. Αμφότερα είχαν υβριστικό περιεχόμενο με αποτέλεσμα ο Σάββας Θεοδωρίδης και οι άνθρωποι των Πειραιωτών να ζητούν να κατέβουν. Στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης κατέβηκε το ένα από τα δύο πανό και έμεινε το επίμαχο που αφορούσε στον πρόεδρο της πειραϊκής ΠΑΕ. Αυτό κατέβηκε ένα λεπτό μετά έπειτα και από την παρέμβαση των ιθυνόντων των Νεοσμυρνιωτών. Τα συνθήματα κατά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν έλλειψαν ενώ στο 27' οι οπαδοί του Πανιωνίουν σήκωσαν ξανά στα χέρια τους αυτήν την φορά και για λίγο και τα δύο πανό. Ήταν ένα λεπτό μετά την επίτευξη του γκολ του Δημήτρη Κολοβού. Για την ενέργειά του να ζητήσει να κατέβουν τα πανό πάντως ο Θεοδωρίδης μπήκε στο στόχαστρο της κερκίδας καθώς υπήρξε ένταση και εκνευρισμός στις εξέδρες ενώ τα εξ αμάξης άκουσαν και οι Κώστας Μήτρογλου και Παϊτίμ Κασάμι. Επίσης στο 84' μετά από μία υπόδειξη φάουλ του Μάνταλου για ένα πλάγιο οι οπαδοί των Νεοσυρνιωτών έχασαν την ψυχραιμία τους και πέταξαν στο γήπεδο μπουκάλια και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα