Κολοβός: «Σημαντικός βαθμός για σωτηρία»

Θοδωρής Βασίλης
Κολοβός: «Σημαντικός βαθμός για σωτηρία»

bet365

Ναι μεν ο Πανιώνιος ήθελε τη νίκη, αλλά όπως είπε και ο Δημήτρης Κολοβός ο βαθμός στο ματς με τον Ολυμπιακό είναι σημαντικός για την σωτηρία.

Ο επιθετικός του Πανιωνίου που ανήκει στον Ολυμπιακό και άνοιξε το σκορ στο ματς με τους «ερυθρόλευκους» ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα: «Προηγηθήκαμε με 2-0, αλλά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το προβάδισμα αυτό. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και όπως ήταν λογικό θα αντιδρούσε. Κατάφερε και μας ισοφάρισε, όμως πήραμε έναν σημαντικό βαθμό για την σωτηρία. Έχουν μείνει δύο αγώνες και νομίζω πως θα τα καταφέρουμε να σωθούμε».

Για τον Ολυμπιακό και την επιστροφή του στο Λιμάνι: «Πιστεύω στον εαυτό μου, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και θα δώσω το καλύτερο για να μπορέσω να καθιερωθώ στην ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα