Στη Νέα Σμύρνη ο Γκαλέτι

Δημήτρης Τομαράς
Στη Νέα Σμύρνη ο Γκαλέτι

bet365

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, σκάουτ του Ολυμπιακού στην Αργεντινή και την Λατινική Αμερική γενικότερα, ακολούθησε την ομάδα στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή.

Ο "Λούτσι" είναι εδώ και κάποιες ημέρες στην Αθήνα για να παραδώσει τις εισηγήσεις του από την αγορά της Λατινικής Αμερικής. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έδωσε το παρών στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης το απόγευμα της Κυριακής. Ήταν μαζί με τον Χουάνχο Λορένθο με τον οποίο έκαναν μία ενδελεχή κουβέντα για αρκετή ώρα. Ο Αργεντίνος παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού είναι έτσι και αλλιώς σε ανοιχτή γραμμή με τους ιθύνοντες του συλλόγου με τις πληροφορίες και τις εκτιμήσεις να αναφέρουν πως τουλάχιστον μία μεταγραφική επιλογή φέτος θα είναι δική του και θα είναι από το πρωτάθλημα της χώρας του. Είναι πάντως αξιοσημείωτο πως τον Γκαλέτι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν στο γήπεδο και άνθρωποι του Πανιωνίου, κάτι που δείχνει την μεγάλη εκτίμηση που υπάρχει προς το πρόσωπό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα