Ατομικό ο Βέρτζος, θεραπεία ο Μπαργκάν

Ατομικό ο Βέρτζος, θεραπεία ο Μπαργκάν

Νίκος Τσιώκος
Ατομικό ο Βέρτζος, θεραπεία ο Μπαργκάν

bet365

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βέρτζος στη σημερινή προπόνηση της Βέροιας, ενώ ο Μπαργκάν συνέχισε τη θεραπεία του.

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Βέροιας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Δράση δεν υπάρχει για τη «βασίλισσα του Βορρά» το προσεχές Σαββατοκύριακο, αφού είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Ωστόσο, οι προπονήσεις συνεχίζονται και η σημερινή περιελάμβανε ασκήσεις επιτάχυνσης και εκπαιδευτικό δίτερμα με στηρίγματα στο μισό γήπεδο.

Από αυτή απουσίαζαν οι Άγγελος Βέρτζος και Κενάν Μπαργκάν, με τον πρώτο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, καθώς έχει αιμάτωμα στον αστράγαλο, και τον δεύτερο να συνεχίζει τη θεραπεία. Από την πλευρά του, κανονικά προπονήθηκε ο Μπεν, αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση. Τέλος, η επόμενη προπόνηση του συλλόγου της Ημαθίας έχει προγραμματιστεί για το πρωί του Σαββάτου (25/4) στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα