Σιμεόνε: «Υπερήφανος με την ομάδα μου»

Gazzetta team
Σιμεόνε: «Υπερήφανος με την ομάδα μου»

bet365

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, παρά την ήττα και τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης, έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και δήλωσε υπερήφανος γι' αυτή.

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο τεχνικός της Ατλέτικο, τόνισε πως η ομάδα του τα έκανε όλα πολύ σωστά και ότι μέχρι την αποβολή είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης.

«Δεν έχει νόημα να μιλάμε γι την κόκκινη κάρτα του Αρντά τώρα, δεν θα αλλάξει τίποτα, αλλά μέχρι τότε είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αγωνιστικά σταθήκαμε καλά, είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου. Όλοι δουλεύουν σκληρά, έχουν περηφάνια και είμαι ευγνώμων σε αυτά τα παιδιά. Εκτός από τα πρώτα 10 λεπτά, που δεν παίξαμε καλά, δεν νομίζω ότι ήταν κακό παιχνίδι. Η Ρεάλ, είχε την μπάλα, αλλά είχαμε την αίσθηση και καταφέραμε να καλύψουμε τα κενά», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Κλείνοντας, ο Σιμεόνε, τόνισε: «Αν χάνουμε, αλλά τα έχουμε δώσει όλα, τότε μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Όταν λειτουργούμε σαν σήμερα δεν έχω να πω τίποτα... Υπάρχουν πολλοί προπονητές που ζηλεύουν αυτή την ομάδα, συγχαρητήρια στον αντίπαλο, πλέον κοιτάμε το ματς του Σαββάτου με την Έλτσε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα