Ιμπραΐμ: «Δεν είμαι βέβαιος πως θα μείνω στον Ολυμπιακό αν δεν παίζω»

Ιμπραΐμ: «Δεν είμαι βέβαιος πως θα μείνω στον Ολυμπιακό αν δεν παίζω»

Ιμπραΐμ: «Δεν είμαι βέβαιος πως θα μείνω στον Ολυμπιακό αν δεν παίζω»

bet365

Ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ εξέφρασε το παράπονο του για το γεγονός πως δεν έχει πάρει ευκαιρίες στον Ολυμπιακό, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Ο 23χρονος μέσος, ο οποίος στο παρελθόν παραλληλίστηκε με τους Βιεϊρά και Γιάγια Τουρέ σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό του στιλ δεν έχει καταφέρει να πείσει πως αξίζει μία θέση στον Ολυμπιακό.Ο Νορβηγός άσος, παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στον Εργοτέλη, αλλά έχασε έδαφος λόγω ενός τραυματισμού.

Ο Περέιρα, όπως και ο προκάτοχος του Μίτσελ δεν έχουν δώσει ευκαιρίες στον πρώην παίκτη της Στρόμσγκοντσετ.

«Τι θα μπορούσα να πω; Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως πρέπει να δουλεύω και να προπονούμαι σκληρά και θα δούμε τι θα γίνει», τονίζει αρχικά ο Ιμπραΐμ στον νορβηγικό Τύπο προσθέτοντας:

«Είναι δύσκολο να εξηγήσω το πρόβλημα σε ανθρώπους που δεν ανήκουν στην ομάδα. Ο προπονητής βασίζεται σε ποδοσφαιριστές που έβγαλαν όλη την σεζόν και είναι δύσκολο να αγωνιστώ».

Ο νεαρός μέσος ξεκαθάρισε πως αν δεν λάβει εγγυήσεις για την επόμενη σεζόν τότε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό είναι αρκετά πιθανό.

«Δεν θα μείνω εδώ έχοντας ανάλογη σεζόν με την φετινή. Δεν μπορώ να παίζω 20, 30 ή 40 λεπτά σε ένα παιχνίδι. Πρέπει να παίζω 90 λεπτά. Αν όχι δεν είμαι βέβαιος πως θα παραμείνω εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα