«Θέλαμε να ζήσουμε την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη»!

«Θέλαμε να ζήσουμε την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη»!

Δημήτρης Τομαράς
«Θέλαμε να ζήσουμε την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη»!

bet365

Οι δημοσιογράφοι της Αftonbladet που είδαν από κοντά το Ολυμπιακός - Λεβαδειακός μίλησαν στο Gazzetta.gr για την εμπειρία τους.

Οι Κρίστοφερ Μπέργκστρομ και Όσκαρ Μάνσον ήταν οι δύο Σουηδοί απεσταλμένοι της Αftonbladet που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη για να δουν από κοντά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό. Το Gazzetta.gr μίλησε με τους δύο δημιοσγράφους για τους λόγους της παρουσίας τους στο φαληρικό γήπεδο και τις εντυπώσεις τους. «Έχουμε έρθει εδώ αποκλειστικά για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό. Θέλουμε να κάνουμε ένα θέμα για τον πρωταθλητή Ελλάδας και το πρωτάθλημα γενικότερα. Η δουλειά μας είναι να πηγαίνουμε σε διάφορα γήπεδα ανά την Ευρώπη και να καταγράφουμε τις εμπειρίες μας και τις απόψεις μας.

Η επόμενή μας αποστολή θα είναι στην Τουρκία. Εκεί θα βρεθούμε μετά για να κάνουμε κάτι ανάλογο με αυτό που θα γράψουμε για την Ελλάδα», μας τόνισε ο Μπέργκστρομ. «Θέλαμε πολύ να ζήσουμε την ατμόσφαιρα ενός γηπέδου όπως το Καραϊσκάκη ακόμα και σε ένα τέτοιο παιχνίδι», συμπλήρωσε ο έτερος Σουηδός. Αμφότεροι μας μετέφεραν τα καλύτερα δυνατά σχόλια για τα όσα είδαν και βίωσαν στο φαληρικό γήπεδο, σημειώνοντας παράλληλα πως προσπαθούν να παρακολουθούν ελληνικό πρωτάθλημα λόγω Μπεργκ και Ντουρμάζ ενώ είναι αξιοσημείωτο πως τράβηξαν αρκετά πλάνα το γήπεδο με τα τηλέφωνά τους και ενώ έβγαλαν και φωτογραφίες με φόντο την Θύρα 7.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα