Τους... έπιασε στην ανάγκη (pic)

Τους... έπιασε στην ανάγκη (pic)

Gazzetta team
Τους... έπιασε στην ανάγκη (pic)

bet365

Η αποστολή του Παναθηναϊκού μόλις έχει φτάσει στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης και αρκετοί ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έχουν επισκεφτεί την τουαλέτα... Εκεί τους περίμενε όμως ο παπαράτσι Σίλντενφελντ!

Καλό το κλίμα στον Παναθηναϊκό λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, είχε διάθεση για... καζούρα, όταν η αποστολή έφτασε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

Οι Ζέκα, Νάνο, Στιλ, Καρέλης και Μπεργκ, πήγαν στην τουαλέτα για να κάνουν την ανάγκη τους, όπου τους... έπιασε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ! Ο Κροάτης στόπερ, φωτογράφισε τους πέντε συμπαίκτες του και δεν δίστασε να ανεβάσει την φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram κάνοντας και ένα σχόλιο για τον Λουκ Στιλ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα