Ένα ακόμα σπουδαίο ματς των βετεράνων του Ολυμπιακού

Ένα ακόμα σπουδαίο ματς των βετεράνων του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Ένα ακόμα σπουδαίο ματς των βετεράνων του Ολυμπιακού

bet365

Ένας ακόμα πολύ σημαντικός φιλικός αγώνας των παλαίμαχων άσων του Ολυμπιακού θα γίνει την προσεχή Δευτέρα στο γήπεδο της Ιτέας.

Την Δευτέρα στις 17:00 στο γήπεδο της Ιτέας οι βετεράνοι του Ολυμπιακού θα δώσουν ένα ακόμα σπουδαίο ματς με την αντίστοιχη ομάδα του τοπικού Αστέρα. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η 634η για τους παλιούς αστέρες των Πειραιωτών, οι οποίοι θα αναχωρήσουν στις 13:00 της ίδιας ημέρας από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με το πούλμαν της πρώτης ομάδας το οποίο διαθέτει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, για τις μετακινήσεις τους. Τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν στον σύλλογο «Ελπίδα», για δύο παιδάκια που πάσχουν με καρκίνο. Η ατμόσφαιρα είναι πανηγυρική στην πόλη, καθώς έχουν μπει χιλιάδες αφίσες στην Ιτέα, στην Άμφισσα, στο Γαλαξίδι και σε όλες τις γύρω περιοχές και ενώ το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο. Στον αγώνα θα τιμηθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού. Στο γήπεδο θα βρεθούν πολλοί επίσημοι, όπως ο Δήμαρχος Δελφών και ο πρόεδρος του Αστέρα Ιτέας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα