Ντουρμάζ: «Κανείς δεν περίμενε να γυρίσω τόσο γρήγορα»

Ντουρμάζ: «Κανείς δεν περίμενε να γυρίσω τόσο γρήγορα»

Δημήτρης Τομαράς
Ντουρμάζ: «Κανείς δεν περίμενε να γυρίσω τόσο γρήγορα»

bet365

Ο Τζίμι Ντουρμάζ μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για την επάνοδό του και τους επόμενους στόχους του Ολυμπιακού.

Ανάμεσα στα άλλα ο Σουηδός εξτρέμ τόνισε στη NOVA για:

Τον τραυματισμό του: Κανείς δεν περίμενε πως θα επέστρεφα τόσο σύντομα, όμως νιώθω καλά το γόνατό μου και δεν αισθάνομαι πως έχω κάποιο πρόβλημα. Έχω επιστρέψει από την Δευτέρα στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Βήμα βήμα προχωράμε για να δούμε πώς θα πάει.

Το πότε θα επιστρέψει: Δεν ξέρω ακριβώς. Πάντως, νιώθω πολύ καλά στις προπονήσεις. Ιδιαίτερα σήμερα, ένιωθα πως μπορώ να κάνω οτιδήποτε. Δεν ένιωσα κανένα πρόβλημα. Ανά πάσα στιγμή μπορώ να επιστρέψω.

Την φετινή παρουσία του Ολυμπιακού: Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, όμως από την στιγμή που είμαστε ακόμα μέσα στους στόχους μας (σ.σ. την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου) είναι μια καλή χρονιά.

Τον Λεβαδειακό και την φιέστα: Ελπίζω όλοι να είναι κοντά μας, για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στο γήπεδό μας και να μη περιμένουμε μια βδομάδα ακόμα. Ελπίζουμε να έχουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας, να γεμίσουν το γήπεδο και να έχουμε μια ωραία ατμόσφαιρα. Προσωπικά δεν σκέφτομαι ποτέ ποιος είναι ο αντίπαλος. Σέβομαι οποιονδήποτε, όμως το σημαντικό είναι εμείς να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα