Πουλίδο: «Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού»

Πουλίδο: «Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού»

bet365

Ο Άλαν Πουλίδο σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό αλλά και στο ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων».

Ο 24χρονος επιθετικός από το Μεξικό εστίασε τις δηλώσεις του στο κίνητρο των παικτών του Λεβαδειακού για το ματς στο «Καραϊσκάκη», ενώ μίλησε και για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα, για να πάρεις αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε με τους συμπαίκτες μου να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε πως μπορούμε να το πάρουμε, γιατί παλεύουμε στην επικίνδυνη ζώνη για να σωθούμε».

Για το αν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού κάνει σημαντικότερο το παιχνίδι για τον ίδιο:«Γνωρίζω πως υπήρχε ενδιαφέρον απ’ τον Ολυμπιακό. Θέλω να κάνω ένα καλό παιχνίδι, να προσπαθήσω για ό,τι καλύτερο. Πρώτα όμως να προσπαθήσω για να σωθεί η ομάδα και μετά για να κάνω μια καλή εμφάνιση για μένα.

Για το αν πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα: «Έχω μεγάλη πίστη και εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα