Βάζει μπροστά τις μηχανές o ΠΑΟΚ

Βάζει μπροστά τις μηχανές o ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Βάζει μπροστά τις μηχανές o ΠΑΟΚ

bet365

Η εφαρμογή της ρύθμισης των 100 δόσεων ξεκινά από την Παρασκευή και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκινά τις διαδικασίες για να κλείσει την υπόθεση των χρεών της προς το Δημόσιο.

Το Υπουργείο Οικονομικών με δελτίο Τύπου που εξέδωσε την Πέμπτη, γνωστοποίησε ότι την Παρασκευή θα ξεκινήσει η εφαρμογή της εν λόγω ρύθμισης που αφορά άμεσα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία ξεκινά άμεσα τις διαδικασίες για να κλείσει οριστικά το θέμα των χρεών της, καταβάλλοντα τα περίπου 10,4 εκατομμύρια ευρώ που αναλογούν στο πρωτογενές κεφάλαιο οφειλών της.

Οι εφορίες αναμένεται να παραλάβουν την υπουργική απόφαση, που θα δίνει οδηγίες για τεχνικές λεπτομέρειες εφαρμογής της ρύθμισης στους δημόσιους λειτουργούς σε όλες τις εφορίες της χώρας. Μόλις συμβεί αυτό, κατά διάρκεια της Παρασκευής ή από τη Δευτέρα πλέον, θα ξεκινήσει η εφαρμογή του νόμου.

Την Πέμπτη άλλωστε, συσκέφθηκε το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ, με συμμετοχή και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, που μετέχει σε αυτό και έχει βοηθήσει σημαντικά τους ανθρώπους της ομάδας ώστε να ετοιμαστούν για το θέμα.

Με την εφαρμογή του νόμου οι επιτελείς του ΠΑΟΚ θα βρεθούν στην αρμόδια ΔΟΥ, όπου ανήκει η εταιρεία και θα βεβαιώσουν μαζί με τους δημόσιους υπαλλήλους το ύψος της πρωτογενούς οφειλής και στη συνέχεια θα προχωρήσουν τη διαδικασία υπαγωγής στη ρύθμιση.

Έπειτα, το νομικό επιτελείο θα εξασφαλίσει το απαλλακτικό χαρτί από τα δικαστήρια για την απόσυρση του ΠΑΟΚ από τις 43 υποθέσεις χρεών που εκκρεμούν στα δικαστήρια, ώστε να προχωρήσει υπαγωγή στη ρύθμιση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα