Καθοριστικό διάστημα για Φουστέρ

Καθοριστικό διάστημα για Φουστέρ

Δημήτρης Τομαράς
Καθοριστικό διάστημα για Φουστέρ

bet365

Από την απόλυτη σιγουριά το θέμα του νέου συμβολαίου του Νταβίντ Φουστέρ πέρασε σε καθεστώς πλήρους αβεβαιότητας. Το Gazzetta.gr εξηγεί το γιατί.

Την ώρα που παίκτες σαν τους Μπάλας Μέγιερι, Φελίπε Σαντάνα, Ιμπραϊμ Αφελάι και Τζίμι Ντουρμάζ αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό παραμένει ανοιχτό το ζήτημα του καινούριου συμβολαίου του Νταβίντ Φουστέρ. Μία υπόθεση που έπρεπε να τελειώσει στο άψε σβήσε -και ενώ οι δύο πλευρές μέχρι και πριν από λίγο καιρό εξέφρασαν την απόλυτη σιγουριά τους για το deal- είναι ακόμα σε εκκρεμότητα. Από το Gazzetta.gr είχατε διαβάσει και προ ημερών για το θέμα αυτό.

Πλέον το τοπίο είναι για τα καλά θολό για τρεις λόγους. Και οι τρεις είναι εξίσου σημαντικοί. Ο πρώτος -που είναι και κομβικός- είναι το οικονομικό σκέλος όπου τουλάχιστον ακόμα δεν υπάρχει η απαιτούμενη ταύτιση απόψεων. Ο δεύτερος έχει να κάνει με την χρονική διάρκεια του συμβολαίου και ο τρίτος με τον χρόνο συμμετοχής που θα έχει ο Φουστέρ τη νέα χρονιά και το πόσο τον υπολογίζει ο Βίτορ Περέιρα.

Οι Πειραιώτες εμφανίζονται να δίνουν στον παίκτη διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τις 350.000 ευρώ (σ.σ. ίσως να ανέβει και λίγο παραπάνω). Ο Φουστέρ παίρνει περίπου 650.000 ευρώ και θα ήθελε να συνεχίσει να αμείβεται με τα ίδια χρήματα. Ο Ισπανός επιφυλάσσεται να δώσει -έως τώρα- την τελική του απάντηση ενώ μία προοπτική που υπάρχει είναι η επιστροφή στην Ισπανία, κάθως κάτι άλλο ουσιαστικό δεν υφίσταται για εκείνον.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως έχει ανάψει το πράσινο ως για την ανανέωση του αρχηγού του Ολυμπιακού. Όπως και να έχει φαίνεται πως το προσεχές διάστημα θα είναι άκρως κρίσιμο για το μέλλον του Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός άσος έχει πάντως θετική διάθεση για την παραμονή του και ενώ ο Πιέρ Ισά προ ημερών στην συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους του Τύπου, ήταν σίγουρος για ένα αίσιο τέλος στην υπόθεσή του. Εν αναμονή λοιπόν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα