Διαιτητές οι πρώτοι που θα απολογηθούν!

Δήμος Μπουλούκος
Διαιτητές οι πρώτοι που θα απολογηθούν!

bet365

Την Πέμπτη αρχίζει η απολογία των πρώτων κατηγορούμενων για την εγκληματική οργάνωση και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι πρώτοι που θα παρουσιαστούν στον κ. Ανδρεάδη θα είναι διαιτητές.

Κατά μια ημέρα μετατέθηκαν οι πρώτες απολογίες των κατηγορουμένων για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στον χώρο του ποδοσφαίρου και θα αρχίσουν την Πέμπτη με τους πρώτους κατηγορούμενους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, τρεις θα είναι οι πρώτοι μάρτυρες και πρόκειται για τους διαιτητές που κατηγορούνται μεταξύ των 16 για την εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου, ενώ την Παρασκευή θα ακολουθήσουν οι πρώτοι παράγοντες της ΕΠΟ.

Ο ειδικός ανακριτής κατά της διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης θέλει να καλέσει μάρτυρες που σχετίζονται μεταξύ τους προκειμένου να τους απευθύνει κοινά ερωτήματα και να ακούσει τι έχουν να πουν.

Πάντως τα «βαριά χαρτιά» της υπόθεσης θα ακολουθήσουν μετά τον Πάσχα, όταν και πλέον αναμένεται να παρουσιαστούν στον κ. Ανδρεάδη οι παράγοντες των ομάδων που εμπλέκονται στην υπόθεση. Το σίγουρο επίσης είναι ότι ο αριθμός των 16 κατηγορούμενων θα αυξηθεί, καθώς στην πορεία της έρευνας, προέκυψαν και άλλα άτομα που πιθανόν να έχουν εμπλοκή και θα πρέπει να διασαφηνιστεί ο ρόλος τους, στην υπόθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα