Την Πέμπτη η απόφαση για Μουμίν

Gazzetta team
Την Πέμπτη η απόφαση για Μουμίν

bet365

Την Πέμπτη (2/4) αναμένεται να βγει η απόφαση για τη υπόθεση του Μουμίν, η οποία εκδικάστηκε στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ. «Δεν επιτέθηκε φραστικά» υποστήριξε η Λαμία. «Ακόμη και η αμέλεια τιμωρείται» η θέση της Αναγέννησης.

Παρουσία των νομικών εκπροσώπων των δύο ομάδων, των ποδοσφαιριστών Ρεπετσά και Ζουλιώτη και του ισχυρού άνδρα της Λαμίας Πανουργιά Παπαϊωάννου, πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης Μουμίν στη δευτεροβάδθμια επιτροπή της ΕΠΟ.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να χρησιμοποιούσαμε τιμωρημένο παίκτη. Η απόφαση της ποινής του παίκτη έφτασε με φαξ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας στα γραφεία της ομάδας όταν όλοι ήμασταν στο γήπεδο» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Κυρκούδης εκ μέρους της Λαμίας, προσθέτοντας: Δείτε την διαφορά στον γραφικό χαρακτήρα ανάμεσα στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Πιερικό, που στάθηκε η αιτία της τιμωρίας του Μουμίν και τον γραφικό χαρακτήρα της συμπληρωματικές έκθεσης. Ο Μουμίν δεν επιτέθηκε ποτέ φραστικά στον βοηθό. Όλα όσα υποστηρίζονται είναι ανυπόστατα. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, παίζεται μία κατηγορία και η τύχη μίας πόλης».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος των Θεσσαλών Λάμπρος Μπίρδας σημείωσε: «Δεν επιδέχεται ανταπόδειξης το φύλλο αγώνος, ακόμα και η αμέλεια τιμωρείται. Η πρώτη αγωνιστική ποινής όταν έχει συμβεί το παραμικρό λειτουργεί αυτοδικαίως χωρίς καν να κοινοποιηθεί. Από εκεί και πέρα όταν πάμε να φύγουμε από έναν αγώνα περιμένουμε το αντίγραφο του φύλλο αγώνα, δεν πάμε στο λεωφορείο για να φύγουμε».

Ρεπετσάς και Ζουλιώτης ανέφεραν ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης με τον Πιερικό κ. Κατσικογιάννης είχε δόλο αδικώντας τη Λαμία, ενώ ο Κυρκούδης έκλεισε λέγοντας πως «υπάρχει πλαστογραφία στο φύλλο αγώνα και θα γινόταν μήνυση κατά του διαιτητή και του επόπτη, αλλά η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια θα ισοδυναμούσε με υποβιβασμό της ομάδας».

Το λόγο ζήτησε και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, που όμως δεν του επετράπη να παρέμβει, με τις δύο ομάδες να ζητούν άμεσα την έκδοση της απόφασης, κάτι που αναμένεται να γίνει την προσεχή Πέμπτη (2/4).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα