«Ολυμπιακός και Γουέστ Μπρομ για Αμραμπάτ»

«Ολυμπιακός και Γουέστ Μπρομ για Αμραμπάτ»

bet365

Ξανά στο προσκήνιο του Ολυμπιακού επαναφέρουν τον Αμραμπάτ Ισπανικά δημοσιεύματα.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να είναι και πάλι ο Νορντίν Αμραμπάτ, καθώς Ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγω για νέο «ερυθρόλευκο»... μπάσιμο για τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό, που αγωνίζεται στην Μάλαγα ως δανεικός από την Γαλατά.

Συγκεκριμένα, η «As» αναφέρει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος, μαζί με την Αγγλική Γουέστ Μπρομ, είναι οι δύο - από τις πολλές - ομάδες που έχουν δείξει... ζωηρό ενδιαφέρον για τον 28χρονο. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο παίκτης θέλει να μείνει στο «Ροσαλέδα», όμως η Μάλαγα δεν έχει αποφασίσει αν θα δώσει τα 3,5 εκατ. που είναι η ρήτρα για την απόκτησή του.

Παρόλα αυτά, οι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά την Μεγάλη εβδομάδα, καθώς τότε αναμένεται να γίνει η σύσκεψη όπου ο Περέιρα θα κάνει γνωστά τα «θέλω» του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα