Παναθηναϊκός: Ανοίγει ο δρόμος για Σίλντενφελντ

Παναθηναϊκός: Ανοίγει ο δρόμος για Σίλντενφελντ

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Ανοίγει ο δρόμος για Σίλντενφελντ

bet365

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ φαίνεται να αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ και ο Παναθηναϊκός κερδίζει πόντους για να τον κρατήσει στο ρόστερ του.

Όπως μεταδίδουν τα κροατικά ΜΜΕ, η ομάδα του Ζάγκρεμπ αποσύρθηκε από το κυνήγι του έμπειρου στόπερ, αφού υπάρχει διαφωνία για την απόκτησή του ανάμεσα στα αδέρφια Μάμιτς (πρόεδρος και προπονητής) και δεν θέλουν να επαναλάβουν το λάθος που έκαναν το περασμένο καλοκαίρι με τον Βουκόγιεβιτς.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που οι διαπραγματεύσεις των «πράσινων» με τον «Σίφο» βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται μέχρι και το τέλος της εβδομάδας να τελειώσει οριστικά το θέμα με τον διεθνή αμυντικό να υπογράφει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα