Ιταλία - Αγγλία 1-1

Ιταλία - Αγγλία 1-1

bet365

Ιταλία και Αγγλία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Juventus Stadium σε έναν αγώνα που είχε δύο πρόσωπα.

Το event στο Juventus Stadium είχε ένταση στην αρχή me τους τιφόζι να τα βάζουν με την Ομοσπονδία και τον Αντόνιο Κόντεεπειδή έκρυψαν το πανό με τα '32 Scudetti'. Ο χαφ της Εμπολι, Βαλντιφιόρι, έκανε ντεμπούτο ενώ για πρώτη φορά στην 11άδα των Ατζούρι βρέθηκε ο Εντερ μετά το γκολ στο 2-2 με την Βουλγαρία. Για πρώτη φορά με την Ιταλία έπαιξε ο Φράνκο Βάσκες, ενώ από πλευράς Αγγλων για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα της Εθνικής ήταν ο Χάρι Κέιν και ο Γουόλκοτ έπαιξε για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο του 2013. Αν και τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν απειλές θανάτου, ο Κόντε πήρε ζεστό καλωσόρισμα από τον κόσμο, που δεν γέμισε το Στάδιο στο Τορίνο.

Οι Αγγλοι φάνηκαν να είναι καλύτεροι στο ξεκίνημα με κυκλοφορία και κατοχή αλλά μετά το δεκάλεπτο η Σκουάντρα Ατζούρα ανέβηκε. Σε εκείνο το σημείο το καλό σουτ του Παρόλο έβγαλε με το ένα χέρι ο Χαρτ και στο 21' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με το σκαστό σουτ του Ρούνεϊ ύστερα από σέντρα του Ντελφ και κατέβασμα του Κέιν. Η Ιταλία πήρε το προβάδισμα στο 29' όταν ο Κιελίνι έκανε ντρίμπλα στον Τζόουνς και σέντρα από αριστερά και ο Πελέ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η πρώτη φάση ήταν για την Ιταλία, όμως στη συνέχεια οι Αγγλοι πήρα το πάνω χέρι, ήταν επιθετικοί και πάλεψαν για την ισοφάριση. Στο 50' ο Εντερ νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Χαρτ και ύστερα από ένα κενό διάστημα στον αγώνα χωρίς φάσεις, η ομάδα του Χόντγκσον έγινε απειλητική. Στο 72' η βαθιά μπαλιά πέρασε από την Κιελίνι αλλά το βολέ του Ρούνεϊ έβγαλε ο Μπουφόν. Τρία λεπτά αργότερα ο Κέιν βγήκε από δεξιά, ο Ρούνεϊ τσίμπησε τη μπάλα στο πρώτο δοκάρι αλλά την έστειλε λίγο άουτ και στο 78' ήρθε η ισοφάριση για τα Λιοντάρια με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής από τον Τάουσεντ (1-1). Στο τελευταίο κομμάτι οι Αγγλοι είχαν φάσεις για να 'κλέψουν' το παιχνίδι, όμως στο τετ α τετ με τον Μπουφόν ο Ρούνεϊ νικήθηκε από τον Ιταλό πορτιέρε, ο οποίος στο 86' έσωσε τον Αμπάτε από το να βάλει αυτογκόλ και στο 92' μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Κέιν.

Ιταλία (Αντόνιο Κόντε): Μπουφόν, Ρανόκια, Μπονούτσι, Κιελίνι (73' Μορέτι), Νταρμιάν (73' Αντονέλι), Παρόλο, Βαλντιφιόρι (67' Βεράτι), Σοριάνο, Φλορέντσι (60' Αμπάτε), Εντερ (60' Βάσκες), Πελέ.

Αγγλία (Ρόι Χόντγκσον): Χαρτ, Κλάιν (46' Γουόκερ), Σμόλινγκ (44' Κάρικ), Γιαγκέλκα, Γκιμπς (87' Μπερτράντ), Χέντερσον (74' Μέισον), Τζόουνς, Ντελφ (69' Τάουσεντ), Γουόλκοτ (55' Μπάρκλεϊ), Ρούνεϊ, Κέιν.

Διαιτητής: Μπριχ (Γερμανία)

 

EURO Τελευταία Νέα