Συμφώνησε με Ίβιτς η Βέροια

Gazzetta team
Συμφώνησε με Ίβιτς η Βέροια

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η Βέροια έχει έρθει σε συμφωνία με τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας του Βορρά» μετά το Πάσχα.

Ο Βλάνταν Ίβιτς θα είναι τελικά, όπως όλα δείχνουν, ο νέος προπονητής της Βέροιας. Ο Σέρβος ήταν ψηλά στη λίστα του συλλόγου, όπως είχαμε γράψει εδώ και περίπου δέκα ημέρες, και οι πληροφορίες του gazzetta.gr από την πρωτεύουσα της Ημαθίας θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε συμφωνία.

Ωστόσο, αυτές τονίζουν πως δε θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας του Βορρά» άμεσα, αλλά μετά το Πάσχα, και ότι στο ματς της 30ής αγωνιστικής με τον Πλατανιά στα Χανιά το ερχόμενο Σάββατο (4/4) στον πάγκο θα είναι υπηρεσιακοί οι Χριστοφορίδης και Λαναρής και όχι ο Στέφανος Γαϊτάνος, που κάθισε σε αυτό με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, οι ίδιες πάντα πληροφορίες κάνουν λόγο για πίεση από πλευράς Βέροιας να αναλάβει από τώρα τα ηνία ο μέχρι τώρα τεχνικός της ομάδας Κ20 του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα