Περιμένει Ζουμπουλάκη ο Γρηγορίου

Νίκος Μαρούδας
Περιμένει Ζουμπουλάκη ο Γρηγορίου

bet365

Η προετοιμασία της Κέρκυρας για το παιχνίδι της Μ. Δευτέρας με τον Ατρόμητο συνεχίζεται, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να περιμένει τον Ζουμπουλάκη να επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα, ενώ εκτός παραμένει ο Ζορμπάς.

Αρκετά καλό είναι το κλίμα στην Κέρκυρα μιας και η ομάδα πραγματοποιεί την καλύτερη χρονιά στην ιστορία της. Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία στον Μιχάλη Γρηγορίου να δουλέψει σε κάποια συγκεκριμένα στοιχεία με τους ποδοσφαιριστές του, ωστόσο δεν είδε τον Ζορμπά να επιστρέφει και αναμένεται να απουσιάσει και από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Εκτός παραμένει και ο Ζουμπουλάκης, ο οποίος όμως αναμένεται την Τετάρτη να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και να είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού ενόψει Ατρόμητου. Επίσης επιστρέφουν και οι Ντιόγκο, Ανδρεόπουλος, Ναγιάρ, Ντιμιτρόφσκι και Γκαζαριάν που απουσίαζαν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα