Αγκίρε και Γκρέταρσον στη λίστα του ΠΑΟΚ

Αγκίρε και Γκρέταρσον στη λίστα του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Αγκίρε και Γκρέταρσον στη λίστα του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Απρίλιος μπαίνει και στον ΠΑΟΚ θέλουν μέχρι το τέλος του μήνα να κλείσουν το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας. «Παίζει» ο Άρναρ Γκρέταρσον αλλά κι ένας Ισπανός που μπορεί να πάει «πακέτο» στην Τούμπα με τον Αγκίρε!

Ο πρόεδρος του «δικεφάλου του βορρά», Ιάκωβος Αγγελίδης θέλει να έχει ολοκληρωθεί το ζήτημα της διαδοχής του Ζήση Βρύζα στη θέση του τεχνικού διευθυντή ώστε να πάρουν σειρά εν συνεχεία τα θέματα του νέου κόουτς αλλά και της ενίσχυσης του ρόστερ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Metrosport, «παίζουν» για τον ΠΑΟΚ ένας Ισπανός που μπορεί να πάρει μαζί του στην Τούμπα και τον Χαβιέ Αγκίρε για τη θέση στον πάγκο που έμεινε κενή μετά την απόλυση του Άγγελου Αναστασιάδη, τον οποίο αντικαθιστά σαν υπηρεσιακός ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Πέρα από αυτή την περίπτωση που μπορεί να έχει μεγάλο όφελος για τον σύλλογο λόγω και του ονόματος και των εμπειριών του Αγκίρε, υπάρχει και το όνομα του Άρναρ Γκρέταρσον.

Αυτός υπήρξε τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και σαν τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ, ενώ τώρα βρίσκεται στην Μπρέινταμπλικ της Ισλανδίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα