ΠΑΟΚ: «Εμείς πληρώνουμε, δεν εκβιάζουμε»

ΠΑΟΚ: «Εμείς πληρώνουμε, δεν εκβιάζουμε»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Εμείς πληρώνουμε, δεν εκβιάζουμε»

bet365

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως είναι άδικη η επίθεση που δέχεται το σωματείο από πολιτικά πρόσωπα για το νόμο για τα χρέη. Μάλιστα, σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ, o σύλλογος δεν έχει εκβιάσει καμία κυβέρνηση όλα αυτά τα χρόνια που προσπαθεί να λύσει το θέμα των χρεών.

Στον «δικέφαλο» μετά την απόφαση της κυβέρνησης να ρυθμίσει τα χρέη, περιμένουν μια πιο οργανωμένοι αντίδραση τόσο από αντιπάλους, όσο επίσης και από πολιτικά πρόσωπα. Σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η απάντηση που έρχεται είναι η εξής: «Εμείς όλα αυτά τα αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία. Δεν έχουμε εκβιάσει το κράτος -αν και θα μπορούσαμε να το κάνουμε μέσω του υποβιβασμού στη Γ'-, έχουμε πληρώσει μέχρι...κεραίας τα ληξιπρόθεσμα από το 2007 και μετά, καθώς και μέχρι ευρώ τα τρέχοντα που φτάνουν τα 23 εκατομμύρια. Δεν μεταπηδήσαμε από ρύθμιση σε...ρύθμιση για να βρεθούμε και πάλι χρεωμένοι, δεν χρησιμοποιήσαμε το κράτος ως "συνένοχο" σε παραγραφές δεδουλευμένων χρημάτων ποδοσφαιριστών, ή προμηθευτών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα