Αποφασίζουν για την προετοιμασία στον ΠΑΟΚ

Αποφασίζουν για την προετοιμασία στον ΠΑΟΚ

Αποφασίζουν για την προετοιμασία στον ΠΑΟΚ

bet365

Η αναζήτηση για τη χώρα και το προπονητικό κέντρο που θα χρησιμοποιήσει το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και πλέον θα παρθεί η τελική απόφαση. Τι σχολιάζουν στην ομάδα για Ρατς.

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη έχοντας πραγματοποιήσει ταξίδι στην Αυστρία, όπου είδε από κοντά πέντε αθλητικά κέντρα.

Η αναζήτηση από τον «δικέφαλο του βορρά» για το μέρος όπου η ομάδα θα κάνει την προετοιμασία της ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ολοκληρώθηκε και πλέον, οι άνθρωποι του συλλόγου καλούνται να πάρουν την τελική απόφαση εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους, τα θετικά και τα άσχημα από τα 12 συνολικά κέντρα για τα οποία συγκέντρωσαν πληροφορίες, σε Αυστρία, Γαλλία και Ολλανδία. Εννοείται ότι στην κουβέντα, θα εστιάσουν στις καλύτερες εγκαταστάσεις καθεμιάς από αυτές τις χώρες, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει και η αναζήτηση για τις ημερομηνίες και τους αντιπάλους των φιλικών αγώνων.

Το θέμα με τον Ρατς

Η συμμετοχή του Ρασβάν Ρατς με την εθνική ομάδα της Ρουμανίας στην αναμέτρηση απέναντι στις Νήσους Φερόε, το απόγευμα της Κυριακής, έγινε με τον άσο του ΠΑΟΚ να έχει ταλαιπωρηθεί τις προηγούμενες μέρες από θλάση.

Αυτό που ήθελαν να τονίσουν στον ΠΆΟΚ, είναι πως παρά το... μόνιμο και διεθνές πρόβλημα στις σχέσεις συλλόγων – εθνικών ομάδων για τους ποδοσφαιριστές, απαγορεύεται στου συλλόγους να μην επιτρέψουν στους διεθνείς τους να ενσωματωθούν με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

«Για όσο διάστημα διαρκεί η κλήση, η ευθύνη της αποθεραπείας ανήκει στο ιατρικό τιμ της Εθνικής. Ο τραυματισμός του Ρατς αποθεραπεύεται σε 7-15 μέρες ανάλογα με τον οργανισμό. Για το λόγο αυτό, επειδή το 10ήμερο έπεφτε οριακά στο ματς τους τον κράτησαν και ο γιατρός τους έδωσε το οκ να αγωνιστεί» ανέφεραν στον «δικέφαλο του βορρά», που όμως, αισθάνονται τεράστια τιμή για το γεγονός πως η ομάδα έχει στις τάξεις της μια προσωπικότητα όπως είναι ο Ρατς που έχει αγωνιστεί με πρόβλημα και σε ματς του ΠΑΟΚ, ενώ ο χαρακτήρας του είναι τέτοιος που δουλεύει σκληρά στις αποθεραπείες για να επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς όσο μπορεί πιο σύντομα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα