Ντάρνταϊ: «Η Ελλάδα θα μαζέψει πολλούς βαθμούς»

Ντάρνταϊ: «Η Ελλάδα θα μαζέψει πολλούς βαθμούς»

Νίκος Ρόλλας
Ντάρνταϊ: «Η Ελλάδα θα μαζέψει πολλούς βαθμούς»

bet365

Την πεποίθησή του πως η Ελλάδα θα μαζέψει πολλούς βαθμούς μέχρι το τέλος της προκριματικής φάσης εξέφρασε ο Παλ Ντάρνταϊ, ενώ σημείωσε ότι η ισοπαλία μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντική για την ομάδα του. ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΡΟΛΛΑΣ.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά. Για τα πρώτα δέκα λεπτά φαινόταν ότι είχαμε πίεση από τις προσδοκίες που υπήρχαν. Είχαμε δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπορέσαμε να τις κάνουμε γκολ» δήλωσε αρχικά ο Μαγυάρος τεχνικός, προσθέτοντας: «Δεν ήμασταν καλοί ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δημιουργήσαμε ευκαιρίες στο τέλος. Δουλέψαμε σκληρά και η ελληνική ομάδα ήταν πολύ δυνατή. Είμαι σίγουρος ότι θα μαζέψουν πολλούς βαθμούς στα επόμενα πέντε παιχνίδια αν παίξουν όπως έπαιξαν απόψε».

Καταλήγοντας σημείωσε: «Νιώθω ότι δημιουργήσαμε καλύτερες ευκαιρίες όμως. Κάναμε τρεις, τέσσερις, πέντε πολύ καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είναι περισσότερες αν η τελική μας πάσα ήταν μεγαλύτερης ακριβείας. Είμαστε στο σωστό δρόμο και αυτός μπορεί να αποδειχθεί ένας πολύ σημαντικός βαθμός. Έχουμε προβάδισμα τεσσάρων από τη Φινλανδία και παίζουμε στο Ελσίνκι τον Ιούνιο, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αν κερδίσουμε εκεί, μεγαλώνει η διαφορά. Είμαστε όμως στα μέσα του γκρουπ και είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι το τέλος».

 

EURO Τελευταία Νέα