Καταλήγει στα πλάνα για πρωτάθλημα και Κύπελλο

Δημήτρης Τομαράς
Καταλήγει στα πλάνα για πρωτάθλημα και Κύπελλο

bet365

O Βίτορ Περέιρα από την Δευτέρα και μετά ξεκινάει την προετοιμασία του Ολυμπιακού σε δύο μέτωπα καθώς μέσα σε τέσσερις ημέρες θα έχει δύο ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στις 5 Απριλίου ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα σε ένα δύσκολο ματς της Σούπερ Λιγκ και στις 8 Απριλίου αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Ο Βίτορ Περέιρα πρόκειται μέσα στα επόμενα 24ωρα να καταλήξει στα πλάνα του για τα δύο αυτά παιχνίδια. Ο Πορτογάλος προσανατολίζεται να παρουσιάσει δύο διαφορετικά σχήματα σε αυτές τις διοργανώσεις.

Να υπάρχουν αλλαγές στην ενδεκάδα που θα κατεβάσει στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης σε σχέση με αυτήν που θα έχει με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε σημαντικό βαθμό ο Περέιρα θα βασιστεί στα μεγάλα του όπλα: σε παίκτες σαν τον Τσόρι και τον Φορτούνη. Σε πρώτη φάση θα περιμένει βέβαια να δει σε τι κατάσταση θα γυρίσουν οι διεθνείς αλλά και τον τραυματισμό του Ομάρ και πόσο σοβαρός μπορεί να είναι, καθώς υπολογίζει πολύ και για την συνέχεια τον Νορβηγό ακραίο αμυντικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα