Βρήκε ξανά δίχτυα ο Ντιγκινί

Δημήτρης Τομαράς
Βρήκε ξανά δίχτυα ο Ντιγκινί

bet365

Με σκορ 2-0 κέρδισε την Γαλατασαράι σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη ο Πανθρακικός. Ξανά σκόρερ ο Ντιγκινί.

Το ματς στην Τουρκία ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι με τον Πανθρακικό να έχει κόσμο στο πλευρό του ενώ την αποστολή ακολούθησε και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Τάσος Καραολάνης. Η Γαλατασαράι παρατάχθηκε δίχως τους διεθνείς της, όμως ακόμα και έτσι ήταν ένα καλό φιλικό τεστ για την ομάδα της Κομοτηνής. Σκόρερ για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι χρίστηκε ο Νικολά Ντιγκινί και πάλι με το αριστερό, που δεν είναι το καλό του πόδι.

Αυτήν την φορά ο Γάλλος μεσοεπιθετικός τροφοδοτήθηκε από τον Χρήστο Τζάνη και με ωραίο σουτ πέτυχε το 1-0. Στην επανάληψη, ο Μάνουελ Ρόκα έκανε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας του, ωστόσο ο Πανθρακικός όχι απλώς κατόρθωσε να διατηρήσει το προβάδισμα που είχε αποκτήσει στο σκορ, αλλά το διεύρυνε κιόλας.

Το ματς ήταν στο 61ο λεπτό, όταν από σουτ του Κάσες από πλάγια θέση στα δεξιά ο τερματοφύλακας της Γαλατά δεν απομάκρυνε σταθερά την μπάλα και ο Χασομέρης, που σε δεύτερο χρόνο προσπάθησε να γίνει κάτοχός της, ανετράπη μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε ο πέναλτι κι ο Ιγκόρ ευστόχησε από τα 11 βήματα. Έτσι έγινε το τελικό 2-0.

Ο Πανθρακικός επιστρέφει την Κυριακή στην Κομοτηνή προκειμένου από την Δευτέρα να αρχίσει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Εργοτέλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια του φιλικού η διοίκηση της Γαλατά παρέθεσε γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανθρακικού, με τους ανθρώπους των δύο συλλόγων να έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για διάφορα ζητήματα, σχετικά με το ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Εμπόου, Ποτουρίδης, Βιγιαφάνες, Χρήστου, Ροτζέριο, Μεχία, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Μπάλντα και Τζάνης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Αθανασιάδης, Τσουμάνης, Χασομέρης, Ιγκόρ, Ηλιάδης, Σέτι, Ζδράβος, Μελίσσης και Κάσες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα