Σέζνι: «Δεν περιμέναμε να είμαστε στην κορυφή»

Σέζνι: «Δεν περιμέναμε να είμαστε στην κορυφή»

Κώστας Ζάλιαρης
Σέζνι: «Δεν περιμέναμε να είμαστε στην κορυφή»

bet365

Έκπληκτοι δηλώνουν και οι ίδιοι οι Πολωνοί με την πορεία που έχουν σημειώσει μέχρι αυτή τη στιγμή στα προκριματικά του Euro 2016 και την κορυφή του 4ου γκρουπ.

Ο Βόιτσιεχ Σέζνι, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA λίγες ώρες πριν από την αποψινή αναμέτρηση με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο και κατέστησε σαφές πως πλέον ο πήχης έχει ανέβει και ο μόνος στόχος είναι η πρωτιά, άσχετα αν υπάρχει και η Γερμανία στον όμιλο.

«Δεν περιμέναμε ούτε εμείς ότι θα βρισκόμασταν στην πρώτη θέση σε ένα τέτοιο γκρουπ. Πιστεύαμε ότι μαζί με τη Σκωτία και την Ιρλανδία θα παλεύαμε για την δεύτερη θέση αφού η Γερμανία θα ήταν οδηγός από την αρχή, όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Πλέον, δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την κορυφή. Δεν μας κάνει η δεύτερη θέση και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό».

Από την πλευρά του, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι με τους βαθμούς που έχουμε μαζέψει μέχρι τώρα αλλά όλα θα κριθούν στο τέλος. Αν δεν πάρουμε την πρόκριση στο Euro, δεν λέει τίποτα το γεγονός πως τώρα είμαστε πρώτοι. Ελπίζω τα καλύτερα να είναι μπροστά μας... Ξέρουμε ότι δεν έχουμε παίξει όσο καλά θα έπρεπε σε ορισμένα παιχνίδια και ευελπιστώ να το κάνουμε στη συνέχεια....».

 

EURO Τελευταία Νέα