Σκόραραν Σίλντενφελντ και Πράνιτς! (vids)

Νίκος Μαρούδας
Σκόραραν Σίλντενφελντ και Πράνιτς! (vids)

bet365

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ σκόραρε στη νίκη της Κροατίας κόντρα στη Νορβηγία, διαμορφώνοντας το 4-1 για την Εθνική του ομάδα πριν ο Πράνιτς βρει και αυτός δίχτυα για το 5-1! Πρώτο γκολ στη καριέρα τους με την Εθνική!

Σκόρερ χρίστηκαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους με την Εθνική Κροατίας τόσο Γκόρντον Σίλντενφελντ όσο και ο Ντάνιελ Πράνιτς! Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, σκόραρε στο παιχνίδι με την Νορβηγία, όταν διαμόρφωσε το 4-1, ενώ ο μέσος του «τριφυλλιού» έκανε το τελικό 5-1.

Ο «Σίφο» πέρασε στο παιχνίδι στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης στη θέση του Ράκιτιτς και έντεκα λεπτά αργότερα χρίστηκε σκόρερ! Ο Σρνα εκτέλεσε το κόρνερ στο 87' από τα αριστερά και ο Σίλντενφελντ ξεμαρκαρίστηκε σαν... φορ στο πρώτο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 4-1.

Όμως, δεν θα ήταν μόνο αυτός που θα έσπαγε το... ρόδι με την φανέλα της Κροατίας κόντρα στη Νορβηγία, αφού και ο Πράνιτς φύλαγε το πρώτο του τέρμα με το εθνόσημο γι' αυτό το ματς! Αυτό έγινε στο 93', όταν ο μέσος του Παναθηναϊκού, που στην Εθνική παίζει ως αριστερό μπακ και αγωνίστηκε βασικός, είχε προωθηθεί στην περιοχή, η μπάλα έφτασε σε αυτόν ο οποίος έκανε το σουτ, με τον γκολκίπερ της Νορβηγίας να αποκρούει, αλλά ο ίδιος πήρε το ριμπάουντ και με νέο δυνατό σουτ έκανε το τελικό 5-1.

 

EURO Τελευταία Νέα