Ετοιμάζουν γιορτή νίκης

Ετοιμάζουν γιορτή νίκης

Νίκος Ρόλλας
Ετοιμάζουν γιορτή νίκης

bet365

Sold out το ματς της Εθνικής και γιορτινή ατμόσφαιρα στο Groupama Arena, με τους Ούγγρους να πιστεύουν στη νίκη και να έχουν λάβει δρακόντεια μέτρα για τους Έλληνες φιλάθλους. ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΡΟΛΛΑΣ.

Στους ρυθμούς του παιχνιδιού με την Ελλάδα «ζει» η Βουδαπέστη τις τελευταίες ώρες, καθώς όλοι περιμένουν πως και πως το ματς της Κυριακής. Τα τελευταία αποτελέσματα των Ούγγρων σε συνδυασμό με τις βάσιμες ελπίδες πρόκρισης που έχουν για το Euro, έχουν προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό. Κάτι που όσοι βρίσκονται εδώ, εύκολα μπορούν να το αντιληφθούν.

Άπαντες πιστεύουν στη νίκη επί της Ελλάδας και δεν διστάζουν να πουν στις συζητήσεις τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ταξιτζής που μας μετέφερε στο Groupama Arena, ο οποίος με το που αντιλήφθηκε την καταγωγή μας δεν δίστασε να προβλέψει νίκη της ομάδας του με 3-1, υμνώντας τον Γκέρα, ο οποίος θεωρεί ότι πετύχει το πρώτο γκολ.

Sold out

Η ατμόσφαιρα την Κυριακή το βράδυ στην έδρα της Φερεντσβάρος, αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως θερμή, καθώς τα εισιτήρια του αγώνα έχουν εξαντληθεί εδώ και λίγες μέρες. Μάλιστα, η Ομοσπονδία της Ουγγαρίας θα μοιράσει περίπου 2.200 σημαίες στους θεατές, δίνοντας γιορτινό χαρακτήρα στην αναμέτρηση.

Δρακόντεια μέτρα

Αξίζει να σημειωθεί πως από το πρωί του Σαββάτου, έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους και οι Έλληνες φίλαθλοι. Συνολικά, μέχρι το απόγευμα είχαν διατεθεί περίπου 620 εισιτήρια, με τις αστυνομικές δυνάμεις να είναι σε επιφυλακή. Τα όσα είχαν γίνει στο ματς με την Ρουμανία, έχουν ως αποτέλεσμα να ληφθούν αυστηρότατα μέτρα, καθώς αποφασίστηκε στην Θύρα που θα φιλοξενηθούν οι οπαδοί της Εθνικής, να τοποθετηθεί προστατευτικό δίχτυ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα