Πέτριτς: «Χαρούμενος που έπαιξα και πάλι εδώ»

Πέτριτς: «Χαρούμενος που έπαιξα και πάλι εδώ»

Νίκος Μαρούδας
Πέτριτς: «Χαρούμενος που έπαιξα και πάλι εδώ»

bet365

Ο Μλάντεν Πέτριτς βρέθηκε στο Αμβούργο όπου και αγωνίστηκε και πάλι με την φανέλα της πρώην του ομάδας στο φιλικό προς τιμήν του Ντέιβιντ Γιάρολιμ, δηλώνοντας χαρούμενος για το γεγονός αυτό.

Το Αμβούργο τίμησε το Σάββατο τον Ντέιβιντ Γιάρολιμ με ένα φιλικό που έγινε προς τιμήν του. Εκεί βρέθηκε και ο Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος τον είχε συμπαίκτη όταν αγωνιζόταν στο Αμβούργο και ήταν καλεσμένος σε αυτό το παιχνίδι. Μάλιστα ο Κροάτης μεσοεπιθετικός σκόραρε δις στο φιλικό στο Αμβούργο.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε και πάλι στο γήπεδο όπου έχει ζήσει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του και αυτό δεν θα μπορούσε να μην τον κάνει χαρούμενο. «Είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα και πάλι σε αυτό το γήπεδο. Στο Αμβούργο πέρασα υπέροχα, είμαι πολύ χαρούμενος όταν σκέφτομαι όσα έζησα εδώ», τόνισε ο Πέτριτς μετά το φιλικό προς τιμήν του Γιάρολιμ.

Οι... Allstars Αμβούργου, αντιμετώπισαν την Jaros Dream Team, όπου συμμετείχαν μεγάλα αστέρια της Τσεχίας, όπως οι Κόλλερ και Πομπόρσκι, ενώ στους συμπαίκτες του Πέτριτς ήταν και οι Ατούμπα, Ντέμελ, Τροχόφσκι, Μπαρμπάρεζ, Αόγκο και Μαχνταβίκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα